16 august 2013 - Asociatia Oamenilor de Afaceri "Tara Fagarasului", in parteneriat cu SELGROS ROMANIA, a organizat evenimentul: “STOLNICUL CETATII FAGARASULUI”, manifestare asociatã ZILELOR FAGARASULUI.
  
    17 octombrie 2013 - Intalnire AOATF cu oamenii de afaceri din Fagaras si zona Fagaras
AOATF a organizat o intalnire de gala cu oameni de afaceri, reprezentanti ai administratiei locale, ai clasei politice precum si ai presei.

    1 Martie 2014 - Eleganța desăvarșită a spiritului vienez, atmosfera de poveste, dar mai ales bucuria valsului și a ritmului său nemuritor. Acesta este Balul Vienez care va avea loc de mărțișor.

    2-3 Septembrie 2014 - Seminarele de la Biz Week Fagaras s-au bucurat de un real succes. 

    Intalnire AOATF cu oamenii de afaceri din Fagaras si zona Fagaras

    Vineri 17 octombrie 2013, AOATF a organizat o intalnire de gala cu oameni de afaceri, reprezentanti ai administratiei locale, ai clasei politice precum si ai presei.
    Scopul intalnirii a fost in primul rand unul de prezentare al asociatiei, a proiectelor demarate sau de viitor, si apoi incercarea de a identifica problemele mediului de afaceri local, probleme care sa fie aduse in fata celor care conduc destinele orasului sau a celor care reprezinta zona in Parlamentul Romaniei - dl.senator Sebastian Grapa, dl. Deputat Daniel Zamfir, vicepresedintele CJ Brasov - dl. Mihai Popa, primarul municipiului Fagaras Sorin Manduc.
    Invitati au fost si reprezentanti ai GEA Strategy &Consulting, firma de consultanta propusa si selectata de AOATF pentru finalizarea strategiei de dezvoltare a Fagarasului.
    Intalnirea s-a bucurat de un real success, fiind prezenti peste 70 de manageri, reprezentanti ai institutiilor financiare, din Fagaras si Victoria.

Imagini
STOLNICUL CETATII FAGARASULUI

     Vineri, 16 august 2013, AOATF, in parteneriat cu Selgros Romania, si Primaria Fagaras, a organizat
Concursul de gatit in aer liber "Stolnicul Cetatii Fagarasului"

     Evenimentul s-a bucurat de prezenta in cadrul juriului, a lui Cezar Munteanu - chef rotisseurs du bailliage de Roumanie, si senior lecturer in gastronomy,  unul din cei mai medaliati chefi din Romania.

     Printre participanti s-au numarat bucatari profesionisti si amatori, reprezentand resturante de prestigiu din Fagaras si zona, reprezentand:
    Calbor Country Club
    Restaurantul The Corner
    Complex Turistic Albota
    Restaurant Cassandra
    Asociatia pentru Promovarea si Dezvoltarea  Tarii Fagarasului
   


Imagini
Imagini
Imagini
evenimente
ACCES MEMBRI
ACCES MEMBRI
Balul Vienez, organizat de AOATF, a fost un real succes!!!!

Sambata 1 martie cei aproape 150 de invitati au trait momente de vis, in compania admirabililor instrumentisti ai Filarmonicii Brasov. Poate ca valsul nu a fost inventat la Viena, dar acolo si inceput cariera de succes ca dans si forma muzicala...Valsul era un dans nou si fascinant, ce a inflorit prin talentul si maiestria lui Johann Strauss, care la 1835 era numit Director Muzical al Balurilor de la Curte. Mai tarziu, Johann Strauss - fiul, a fost supranumit de catre vienezi - Regele Valsului. De Martisor, Asociatia Oamenilor de afaceri a reusit sa puna Fagarasul pe harta balurilor de inalta clasa, cu specific vienez.
 Seminarele de la Biz Week Fagaras 

2-3 Septembrie 2014. Aceste seminarii s-au bucurat de un real succes. Toti cei care au vrut sa isi imbunatateasca cunostintele ni s-au alaturat in cele doua zile pentru a invata cat mai multe de la invitati. Le multumim tuturor celor care au fost alaturi de noi si ne-au sustinut in organizarea primei editii "Biz Week" Fagaras! 

Imagini
Imagini
Imagini
Imagini